• وبلاگ : وب سايت علوم اجتماعي
  • يادداشت : نمونه سوالات جغرافي سوم
  • نظرات : 8 خصوصي ، 29 عمومي
  • تسبیح دیجیتال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <      1   2      
     
    معاون اول

    تغيير، پرويز داوودي از مدت ها پيش مطرح بود به گونه اي که يک بار وقتي احمدي نژاد، عصر هنگام به وزارت نيرو رفت، بسياري گمان بردند که رييس جمهور به آنجا رفته است تا به هنگام بازگشت "پرويز فتاح" وزير نيرو را با خود به دفتر رياست جمهوري بياورد به جاي داوودي بنشاندش.

    اينک از سعيدلو، معاون اجرايي کنوني رييس جمهور و صادق محصولي، وزير کشور و حتي اسفنديار رحيم مشايي به عنوان گزينه هاي احتمالي براي تصدي معاونت اول رياست جمهوري ياد مي شود.هر چند که نزديکان احمدي نژاد به او گفته اند جابجايي محصولي بعد از انتخابات پرماجراي اخير ، صورت چندان خوشي نخواهد داشت و از اين رو ، شانس رحيم مشايي و سعيد لو براي تصدي معاونت اول ، بيش از محصولي است.

    اگر احمدي نژاد ، تصميم بگيرد که مشايي را معاون اول کند ، اين اقدام او يک "نه" بزرگ و معنادار به مخالفان اصولگراي مشايي خواهد بود که در طول 4 سال گذشته ، خواهان برکناري مشايي از دولت بوده اند.

    معاون اجرايي

    احمدي نژاد، سعيدلو را از دست نخواهد داد به ويژه آنکه به مديريت اجرايي وي اعتقاد دارد. با اين حال اگر سعيدلو را به معاونت اول يا وزارت نفت بفرستد، بعيد نيست علي کردان را به جاي وي منصوب نمايد هرچند که در فهرست پيشنهادات ، نام هاي ديگري مانند محرابيان و نيک زاد نيز به چشم مي خورد.

    معاون حقوقي و پارلماني

    براي تصدي اين معاونت مهم ، نام فدايي در فهرست بررسي هاي احمدي نژاد است.

    سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري

    در صورتي که رحيم مشايي به معوانت اولي ارتقا نيابد ، ابقايش در جايگاه کنوني بيش از همه محتمل است. او پيشتر نيز بر تمايل خود بر ادامه کار در سازمان ميراث و گردشگري ، تاکيد کرده بود.
    به هر حال ، مشايي هر سمتي بگيرد ، وزير نخواهد شد زيرا در مجلس براي گرفتن راي حتما مشکل خواهد داشت و از اين رو ، احمدي نژاد او را در سمتي منصوب مي کند که گذرش به مجلس نيفتد.
    از بقايي نيز به عنوان آلترناتيو مشايي ياد مي شود.

    سازمان حفاظت محيط زيست

    کوچک زاده ، نماينده اصولگراي مجلس و نسرين سلطانخواه - تنها کانديداي فهرست اصولگرايان در انتخابات مجلس که ناکام ماند- براي جانشيني فاطمه واعظ جوادي مطرح اند.
    البته اگر قرار باشد سنت نانوشته رياست زنان بر اين سازمان حفظ شود ، لابد سلطانخواه از کوچک زاده شانس بيشتري خواهد داشت!

    آموزش و پروش

    در کنار احتمال ابقاي علي احمدي ، از بهروز همتي ، معاون وزير آموزش و پرورش در دوران نجفي که سابقه مديرکلي در برخي استان هاي کشور را در کارنامه اش دارد به عنوان وزير احتمالي ياد مي شود.

    بهداشت

    علاوه بر وزير فعلي ، از دکتر سيد شهاب الدين صدر، رييس نظام پزشکي و نماينده مجلس و دکتر جواد نظري مهر عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس و يکي از رؤساي استاني ستادهاي احمدي نژاد در انتخابات رياست جمهوري به عنوان گزينه هاي احتمالي براي تصدي پست وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکي ياد مي شود.

    تعاون

    محمد عباسي، احتمالا جاي خود را به مرتضي نبوي يا فدايي خواهد داد.

    کشاورزي

    اسکندري نيز هر چند در مجلس توانست از استيضاح برهد اما بسياري از نمايندگان ابقاي او را مصلحتي مي دانند و بر آنند که وي اين بار از سوي رييس جمهور معرفي نخواهد شد.
    شايد "دارابي" به جاي وي وزير شود و البته از کوچک زاده و پيمان فلسفي هم به عنوان گزينه هاي احتمالي ياد مي شود.

    دادگستري

    در کنار ابقاي الهام در سمت وزارتش، از بختياري(استاندار اصفهان و رئيس اسبق سازمان زندان ها) و سعيد مرتضوي (دادستان تهران) به عنوان وزيران احتمالي دادگستري ياد مي شود.

    رفاه و تامين اجتماعي

    با توجه به احتمال انحلال وزارت رفاه ، گفته مي شود که احمدي نژاد وزيري براي اين مجموعه معرفي نخواهد کرد تا ماه هاي آخر حيات اين وزارتخانه - که بسياري آن را بي فايده ترين وزارتخانه دولت مي دانند- با سرپرست سپري شود.
    طبق قانون ، قرار بود با تاسيس وزارت رفاه ، يکي از وزارتخانه ها ، حذف شود تا دولت حجيم نگردد ولي اينک ، گويا قرعه حذف به نام خود وزارت رفاه افتاده است.

    علوم

    خروج زاهدي ، وزير علوم، تحقيقات و فناوري از کابينه تقريبا حتمي است و از قائم مقام او ،دکتر حسيني که رياست دانشگاه پيام نور را بر عهده دارد به عنوان مهم ترين جايگزين اش ياد مي شود. هر چند که زاکاني هم در اين خصوص مطرح است.

    فرهنگ و ارشاد اسلامي

    با انتقاد صريح احمدي نژاد از فضاي فرهنگي کشور، گمانه زني ها درباره تغيير صفار هرندي نيز تقويت شده است و از افرادي مانند شمقدري (مشاور هنري رييس جمهور و از مخالفان صفار هرندي) و رسايي (عضو رايحه خوش و نماينده مجلس) به عنوان جانشينان احتمالي صفار ياد مي شود هر چند که در برخي محافل از کلهر نيز نام مي برند ولي معلوم نيست مجلس اصولگرا به او راي بدهد، ضمن اين که وضعيت سلامت جسمي او نيز مانعي جدي براي انجام وظايف اش خواهد وبد.
    البته برخي فعالان سياسي ، محمدعلي زم - رئيس اسبق حوزه هنري- را نيز به احمدي نژاد پيشنهاد داده اند.

    کار

    جهرمي، اولين وزيري است که رفتن او از کابينه از مدت ها پيش مطرح بوده است. گفته مي شود وي به قوه قضاييه خواهد رفت تا معاون صادق لاريجاني، رييس آينده قوه شود. از بختياري و محرابيان(وزير صنايع) به عنوان جانشينان جهرمي ياد مي شود.

    مسکن

    وضع جسماني سعيدي کيا، چندان خوب نيست. او چندي پيش عمل قلب باز انجام داد. بنابراين درباره رفتن او از کابينه هم اخبار متعددي وجود دارد. از علي آبادي، رييس سازمان تربيت بدني به عنوان وزير مسکن و شهرسازي آينده نام مي برند. علي آبادي در سازمان تربيت بدني نشان داد که مهندس خوبي است و از عهده ساخت و ساز به خوبي برمي آيد. يک بار فيروز کريمي نيز به کنايه اين جمله را گفته بود که علي آبادي مدير خوبي است اما در شهرداري.

    البته سيدمهدي هاشمي و نيک زاد(معاون عمراني وزيرکشور) نيز براي تصدي وزارت مسکن مطح اند.

    صنايع

    گويا تقدير وزارت صنايع اين است که به دست جوانان اداره شود.

    گفته مي شود محرابيان جوان در دولت آينده از وزارت صنايع خواهد رفت تا بذرپاش جوان تر جايگزين وي شود؛ البته اگر رفتن بذرپاش از سايپا به "شستا" منتفي شده باشد.

    نفت

    وزير نفت هم گويا در فهرست تغييرات است. زارعي و سعيدلو به عنوان وزيران ا حتمالي نفت مطح هستند. زارعي را احمدي نژاد در دور قبل نيز مي خواست به عنوان وزير نفت معرفي کند که رأيش را زدند.
    محصولي هم براي اين وزارتخانه مطرح است ولي مصالح سياسي ، ابقاي او در وزارت کشور را ايجاب مي کند.

    راه و ترابري

    علاوه بر خود بهبهاني ، علي آبادي نيز علاوه بر آنکه براي وزارت مسکن مطرح است، از جمله گزينه هاي وزارت راه هست. به علاوه از رحيم قرباني، استاندار آذربايجان غربي و از دوستان احمدي نژاد در دوران شهرداري تهران نيز براي جانشيني بهبهاني ياد مي شود و همچنين از مهدي هاشمي معاون وزير کشور هاشمي.
    او بعد از برکناري پورمحمدي، مدتي به عنوان سرپرست وزارت کشور در کابينه حضوري موقت داشت.

    ارتباطات

    درباره سليماني ، ضدو نقيض فراوان است ؛ از يک سو گفته مي شود سليماني هم از جمله وزيراني است که در دولت دهم حضور نخواهد داشت و از سوي ديگر به دوستي نزديک او و احمدي نژاد به عنوان عاملي براي ابقايش اشاره مي شود. در ايران، به ويژه کاربران اينترنت از عملکرد وي چندان راضي نيستند.
    اگر او رفتني باشد ، شايد معاونش محامد پور و وفا غفاريان جايگزين اش شوند.

    تربيت بدني

    آصفي، سخنگوي وزارت خارجه دولت اصلاحات که هم اکنون سفير ايران در امارات است و علاقه وافري به فوتبال دارد، از گزينه هاي احتمالي براي ارتقا به سمت معاونت رييس جمهور در کسوت رياست سازمان تربيت بدني است. مهرداد بذرپاش و سيد مهدي هاشمي نيز در فهرست هستند.
    اگر اين سازمان با سازمان ملي جوانان ادغام شود ، بر اهميت آن افزوده خواهد شد.

    مجلس در نظام جمهوري اسلامي ايران از اهميت ويژه و والايي برخوردار بوده و محور بسياري از تصميم گيري ها، قانونگذاري ها، برنامه ريزي ها است و چراغ هدايت دولت و ملت را به دست دارد. مجلس پايگاه اساسي نظام و مردم و مايه حضور و مشاركت واقعي مردم در تصميم گيري ها و مظهر اراده ملي است.
    با توجه به نقش مؤثر و مهم مجلس در نظام كشور، وظايف عمده مجلس در دو بخش خلاصه مي گردد:
    الف- قانونگذاري
    ب – نظارت
    حال جهت اطلاع و آگاهي از جايگاه مجلس شوراي اسلامي در قانون اساسي و همچنين نحوه اداره مجلس بر اساس آيين نامه داخلي و آشنايي با بخش هاي مختلف مجلس شوراي اسلامي كه مسئوليت ارتباط با مردم را به اشكال مختلف به عهده دارند به طور خلاصه اطلاعاتي ارايه مي گردد. بديهي است محققين و صاحب نظران مي توانند با مراجعه به قانون اساسي – آيين نامه داخلي مجلس – مشروح مذاكرات مجلس و همچنين انتشارات مجلس شوراي اسلامي اطلاعات كاملتري را نسبت به مجلس شوراي اسلامي كسب نمايند.
    - مجلس شوراي اسلامي از نمايندگان ملت كه به طور مستقيم و با راي مخفي انتخاب مي شوند تشكيل مي گردد (اصل 62 قانون اساسي)
    - دوره نمايندگي مجلس چهار سال است. (اصل 63 قانون اساسي)
    - عده نمايندگان مجلس شوراي اسلامي دويست و هفتادنفر است . (قسمتي از اصل 64 قانون اساسي )
    - زرتشتيان و كليميان هر كدام يك نماينده و مسيحيان آشوري و كلداني مجموعا يك نماينده و مسيحيان ارمني جنوب و شمال هر كدام يك نماينده انتخاب مي كنند. ( قسمتي از اصل 64 قانون اساسي)
    - مجلس شوراي اسلامي با حضور دو سوم مجموع نمايندگان (180 نفر) رسميت پيدا مي كند. (قسمتي از اصل 65 قانون اساسي)
    - مذاكرات مجلس شوراي اسلامي بايد علني باشد و گزارش كامل آن بايد از راديو و روزنامه رسمي براي اطلاع عموم منتشر شود. (قسمتي از اصل 69 قانون اساسي)
    - مجلس شوراي اسلامي در عموم مسايل در حدود مقرر در قانون اساسي مي تواند قانون وضع كند. (اصل 71 قانون اساسي)
    - مجلس شوراي اسلامي نمي تواند قوانيني وضع كند كه با اصول و احكام مذهب رسمي كشور يا قانون اساسي مغايرت داشته باشد. تشخيص اين مسئله به عهده شوراي نگهبان مي باشد. (اصل 72 قانون اساسي)
    رئيس مجلس
    كميسيون هاي دائمي مجلس شوراي اسلامي به شرح ذيل مي باشند:
    1- كميسيون آموزش و پرورش
    2- كميسيون اجتماعي
    3- كميسيون اصل نود قانون اساسي
    4- كميسيون اقتصادي
    5- كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي
    6- كميسيون انرژي
    7- كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات
    8- كميسيون بهداشت و درمان
    9- كميسيون تدوين آئين نامه داخلي
    10- كميسيون صنايع و معادن
    11- كميسيون عمران
    12- كميسيون فرهنگي
    13- كميسيون قصائي و حقوقي
    14 - کميسيون کشاورزي , آب و منابع طبيعي

    بسم الله الرحمن الرحيم
    لقد ارسلنا رسلنا بالبينات و انزلنا
    معهم الكتاب و الميزان ليقوم الناس بالقسط

    مقدمه
    قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران مبين نهادهاي فرهنگي، اجتماعي، سياسي و اقتصادي جامعه ايران بر اساس اصول و ضوابط اسلامي است كه انعكاس خواست قلبي امت اسلامي مي باشد. ماهيت انقلاب عظيم اسلامي ايران و روند مبارزه مردم مسلمان از ابتدا تا پيروزي كه در شعارهاي قاطع و كوبنده همه قشرهاي مردم تبلور مي يافت اين خواست اساسي را مشخص كرده و اكنون در طليعه اين پيروزي بزرگ، ملت ما با تمام وجود نيل به آنرا مي طلبد.
    ويژگي بنيادي اين انقلاب نسبت به ديگر نهضت هاي ايران در سده اخير مكتبي و اسلامي بودن آنست. ملت مسلمان ايران پس از گذر از نهضت ضد استبدادي مشروطه و نهضت ضد استعماري ملي شدن نفت به اين تجربه گرانبار دست يافت كه علت اساسي و مشخص عدم موفقيت اين نهضت ها مكتبي نبودن مبارزات بوده است. گر چه در نهضت هاي اخير خط فكري اسلامي و رهبري روحانيت مبارز سهم اصلي و اساسي را بر عهده داشت ولي به دليل دور شدن اين مبارزات از مواضع اصيل اسلامي، جنبش ها به سرعت به ركود كشانده شد از اينجا وجدان بيدار ملت به رهبري مرجع عاليقدر تقليد حضرت آيت الله العظمي امام خميني ضرورت پيگيري خط نهضت اصيل مكتبي و اسلامي را دريافت و اين بار روحانيت مبارز كشور كه همواره در صف مقدم نهضت هاي مردمي بوده و نويسندگان و روشنفكران متعهد با رهبري ايشان تحرك نويني يافت.(آغاز‌نهضت اخير ملت ايران در سال هزار و سيصد و هشتاد و دو هجري قمري برابر با هزار و سيصد و چهل و يك هجري شمسي مي باشد.(فاطمه علي عسكريان

    + فاطمه شيخي سوم نسرين 


    حاج شيخ فضل‌الله كجوري معروف به نوري از علماء مجتهدين و مراجع برجسته صدر مشروطيت در سال 1259ق متولد شد. پدرش مرحوم ملامعباس مازندراني كجوري معروف به پيشنماز بود. شيخ فضل‌الله پس از انجام تحصيلات مقدماتي و سطح عازم عراق شد و در مح

    ضر بزرگاني چون آيت‌الله ميرزاحسن شيرازي و آيت‌الله حبيب ‌الله رشتي به فرا گرفتن علوم اسلامي پرداخت. پس از مراجعت از عتبات به ايران نفوذ و مرجعيت تام پيدا كرد، مقام علمي والاي او را حتي مخالفان و متنفذان سياسي منكر نشده و او را در مدارج علمي برتر از ديگران دانسته‌اند. وي علاوه بر دانش كلان از فهم و درك عميق سياسي بهره‌مند بوده و فعاليتهاي سياسي و اجتماعي فراواني داشته، از جمله در واقعه تحريم تنباكو در كنار ميرزاحسن آشتياني قرار گرفت و از پرچمداران اين نهضت شد.

    شيخ در طلوع مشروطيت و جنبش عدالتخواهي با دو زعيم مشروطه آيت‌الله سيدعبدالله بهبهاني و آيت‌الله سيدمحمد طباطبايي همراه و همگام بود. اما پس از مدتي از مشروطه‌طلبان جدا شد زيرا مشروطه را با شريعت سازگار ندانست و خواستار حكومت مشروطه مشروعه شد. از اين پس اختلاف بين مشروطه‌خواهان و شيخ فضل‌الله و طرفدارانش آغاز شد به طوري كه طرح ترور شيخ ريخته شد و در 16 ذي الحجه 1336ق شيخ فضل‌الله توسط كريم دواتگر مورد سوء قصد قرار گرفت و گلوله‌اي به پاي شيخ اصابت كرد، ضارب نيز هنگام دستگيري گلوله‌اي به گلوي خويش شليك كرد و مجروح شد ولي پس از مدتي كه در زندان به سر برد شيخ ضارب خود را بخشيد.

    در اين ايام جنگ بين مشروطه‌خواهان و مستبدين با فتح تهران توسط قواي بختياري و مجاهدين گيلاني پايان يافت و محمدعلي شاه از سلطنت خلع شد و احمدميرزا وليعهد به تخت سلطنت جلوس نمود. سپس به شيخ فضل‌الله پيشنهاد شد جهت تأمين جاني و مالي خويش به سفارت روس پناه ببرد ولي او نپذيرفت و شهادت را بر توسل به اجنبي ترجيح داد.

    جمعي از معاندان به منزل شيخ رفته او را دستگير نمودند و به ميدان توپخانه بردند، وي در محكمه انقلابي كه دادستانش شيخ ابراهيم زنجاني بود به اعدام محكوم شد و يپرم خان ارمني كه رياست نظميه را به عهده داشت حكم را به اجرا درآورد و شيخ به دار آويخته شد و پس از لحظاتي چراغ عمرش خاموش شد.

    مرحوم شيخ فضل‌الله كه اعلم بر علماي آن روز بود صاحب تأليفات عديده‌اي است از جمله: تذكره الغافل و ارشادالجاهل و صحيفه مهدويه و چندين اثر ديگر... وي شعر را نيز نيكو مي‌سرود و چندين قصيده در مدح امامان و اهل بيت (ع) به خط و انشاي وي موجود است.

    + نفيسه 

    پس از آنکه قشون روس وارد تبريز گرديد، وي به شهبندري عثماني (قونسولخانه) پناه برد و بالاخره به طهران رهسپار شد. در پايتخت مشروطه پذيرايي گرم و باشکوه از وي به عمل آمد. ستارخان با شاه و نايب السلطنه در يک کالسکه نشسته، با جلال تمام وارد شهر گشت و در باغ اتابک منزل گرفت.

    چون پس از فتح تهران به دست مليون، احتياجي به وجود مجاهدين نبود و اين جماعت با در دست داشتن اسلحه امنيت پايتخت را متزلزل مي کردند، دولت مشروطه بر آن شد که اسلحه مجاهدين را جمع کند. مجاهدين تهران به منزل ستارخان سردار ملي جمع شده، بناي مقاومت را گذاشتند. در نتيجه تيراندازي ها تيري به پاي او اصابت کرد و (بدين گونه پايي که در صحنه هاي آتش و خون دليرانه و بي تزلزل گام زده بود با تير دولت انقلابي از رفتار باز ايستاد و بنا به قول احمد کسروي "بدينسان يگانه قهرمان آزادي از پا درافتاد" - تاريخ هيجده ساله، ص 143) مجاهدين مغلوب شدند. در اثر آن تير مزاج ستارخان عليل شد. مرگ سردار ملي را عصر روز سه شنبه 25 آبانماه 1293 شمسي مطابق به 28 ذيحجه 1332 قمري نوشته اند. سردار هنگام پيوستن به جاودانگي 48 سال داشت. جسم بي روح وي را در مقبره طوطي در جوار بقعه حضرت عبدالعظيم در شهر ري به خاک سپردند. آرامــگـــاه ســـردار تا سال 1324 شمسي وضع حقيرانه اي داشت. در اين سال پس از ميتينگ طرفداران پرشور ستارخان بر سر قبر وي، يک آرامگاه موقتي ساخته شد. ولي يک سال بعد اين آرامگاه با خاک يکسان شد. بعدها به همت اميرخيزي و ديگران، سنگ قبري براي آرامگاه سردار تهيه شد که به قول سلام الله جاويد "اگر چه لايق آن مرحوم نبوده، ولي از هيچ بهتر است".

    اين بود تاريخ زندگاني پرحادثه مردي که مشروطيت ايران را نجات داده است. در يک خانواده کوچک به دنيا آمد، در يک محيط فاسد تربيت شد، در يک ساعت بحراني دست به اسلحه برد. چون مدافع مشروطيت بود او از يک حرکت مترقي دفاع کرد و نامش جاويدان شد. شايد اين سخن ارد بزرگ انديشمند بلند مرتبه کشورمان وصف حال چنين مردان آزاده ايي باشد که : برآزندگان خواهند ساخت سرآيندگان از پس آن خواهند سرود و زمين آيندگان را بارور مي سازند . و هم او باز مي گويد : پرهاي خون آلود برآزندگان نقش زيباي آزادي آيندگان است .

    درباره ستارخان خيلي چيزها نوشته و گفته اند. در خارج از آذربايجان او را به درستي نشناخته اند. در خود آذربايجان نيز چون مردم عادي نمي توانستند بر خود هموار کنند که يک نفر اسب فروش بر يک شهر بلکه بر يک ايالت فرمانروا باشد. درباره او براي کوچک کردن او قصه ها ساختند و پرداختند. اما حقيقت قضيه اينکه وي مردي شجاع و ميهن پرست و نسبت به مشروطيت صميمي بود و چون از آن دفاع کرده، قهرمان مشروطيت به شمار رفته است و خالي از ضعف و نقص نبوده است. غير از آن هم نمي شد از وي متوقع بود و جوانمردي هائي هم داشته است.
    دو برادر و يک برادرزاده او را سالداتهاي روس به دار زده اند، يعني در راه مشروطيت قرباني داده است؛ بنابراين سزاوار احترام است.

    + نفيسه 

    تحقيق در مورد ستار خان

    در بين مرداني که براي دفاع از مشروطيت و حقوق ملت دست به شمشير برده و آنرا پس از استبداد صغير دو مرتبه بازگردانيدند، ستارخان سردار ملي مقام اول را دارد؛ بحق او قهرمان مشروطيت ايران است.

    ستارخان پيش از مشروطيت از لوطيان تبريز بود. لوطيان تبريز از قديم طبقه خاصي را تشکيل ميدادند و اخلاق و عادات بخصوصي داشتند. با حکومت و مأمورين دولت هميشه مخالفت مي نمودند؛ چنانکه در عصر شاه طهماسب صفوي عده اي از آنان در عصيان طغيان نمودند و به مجازات رسيدند. پس از بروز اختلاف بين متشرعه و شيخيه، لوطي ها نيز دو دسته شدند و به مخالفت همديگر برخاستند. اعمال و رفتار آنان مورد توجه طبقات مردم بود. محمدامين خياباني ديواني به زبان ترکي درباره وقايع لوطي هاي تبريز سروده که در عهد نادرميرزا مؤلف "تاريخ تبريز" با وصف چند دفعه چاپ کمياب بوده است. ستارخان از لوطيان بومي نبود، بلکه اصل او از قراجه داغ و از ايل محمدخانلو بود. خود به شيخيه اعتقاد داشت و روزگاري در اطراف شهر به سر مي برد. پنهاني به مشهد رفته و برگشته بود.

    ستارخان پس از اعلام مشروطيت به شهر آمد و به اسب فروشي اشتغال ورزيد و سپس جزو مجاهدين مسلح گرديد. پس از بمباردمان مجلس، دعوت انجمن ايالتي آذربايجان را که خود را به دنيا جانشين مجلس بمباردمان شده معرفي مي کرد، قبول کرد. در محله اميرخيز با قواي دولتي جنگ نمود. با وصف شکست مجاهدين و سست شدن آنها، وي استقامت به خرج داد و تسليم نشد و محله اميرخيز را به تصرف قشون دولتي نداد. وقتي بر ايران گذشته است که مشروطيت فقط در محله اميرخيز تبريز وجود داشت و همه جاي ايران در دست پادشاه مستبد بود.

    ژنرال قونسول روس به وي بيرق روسيه داده و تضمين مي کرد که اگر تسليم شود از تعرض محمدعلي شاه مصون باشد، اما او ميهن پرست تر از آن بود که اين پيشنهاد را قبول کند . آنقدر مقاومت کرد تا مجاهدين محلات ديگر به جنبش آمدند و قواي دولت را عقب راندند. اين مقاومت به محمدعلي شاه معلوم ساخت که بلواي تبريز امري جدي است و ممکن است کار آن بلوا بالاتر گيرد و کار به جاهاي باريکتر بکشد. اين بود که عين الدوله را به محاصره تبريز فرستاد و از عشاير و خوانين نفر و اسلحه خواست. ستارخان بدواً اردوي ماکو را منهزم نمود و بعداً عين الدوله را عقب نشاند و بر تبريز مسلط شد.

    + فاطمه نامداري 

    اينجانب فاطمه نامداري دانش اموز شما درباره ي حاج ملاعلي كني تحقيق كرده و ارسال كرده

    + فاطمه نامداري 

    آيت‌الله حاج ملا علي کني پس از سالها مطالعه وتحقيق از فقهاي بزرگ اماميه، مجتهد بزرگ و متنفذ ايران در زمان قاجار بوده.

    + فاطمه نامداري 

    آثار

    تأليفات:

    ?- فقه:

    • ارشاد الامه
    • تلخيص المسائل
    • تحقيق الدلائل في شرح تلخيص المسائل
    • حاشيه بر قواعد
    • حاشيه بر جواهر الکلام

    ?- اصول:

    • رساله در اوامر و نواهي
    • رساله در مفاهيم
    • رساله در استصحاب

    ?- رجال:

    • توضيح المقال في علم الدراية و الرجال

    ?- علوم قرآني:

    • ايضاح المشتبهات

    ?-موعظه و ارشاد:

    + فاطمه نامداري 

    مرگ

    سرانجام، در بامداد ?? محرم ???? در سن ?? سالگي چشم از جهان فروبست، مدفن او در شهرري، در جوار مرقد شاه عبدالعظيم است.

    کتابخانه

    کتابخانه حاج ملا علي کني. تهران: حاج ملا علي کني از اکابر دوره ناصري است در لغت و فقه و اصول و حديث و تفسير و علم رجال تبحر داشت تأليفات متعدد دارد کتابخانه حاج ملا علي کني از کتابخانه‌هاي معروف دوران ناصري است که پس از او در خانواده‌اش بجا مانده‌است.

    + فاطمه نامداري 

    < type=text/java> // تولد

    او در سال 1220 در روستاي کن پا به عرصه وجود نهاد.

    کودکي

    او از اوان کودکي علاقه بسيار به تحصيل علم داشت ولي از آنجا که خانواده وي کشاورز بودند، با تقاضاي وي مخالفت مي‌کردند.لکن سرانجام موفق شد تا به مکتب برود ودر آنجا خواندن و نوشتن و برخي مقدمات علوم را فراگيرد.وي بزودي ميل به تحصيل علوم ديني پيدا کرد ولي اين بار نيز خانواده وي مخالفت کردند و ?? سال از ادامه تحصيلش جلوگيري کردند.

    ادامه تحصيل

    سرانجام پس از ?? سال موفق شد رضايت پدر را جلب کند و براي ادامه تحصيل به تهران بيايد و پس از فراگيري مقدمات به اصفهان سفر کرد ودر درس آيت‌الله علامه سيد اسدالله اصفهاني شرکت نمود و از آنجا رخت سفر به تن کرد و راهي نجف شد. وي در درس صاحب جواهر نبوغ بسياري از خود نشان داد و در حوزه علمي نجف به استواري انديشه، نفوذ فکر، عمق تحقيق، گستردگي اطلاعات، تسلط بر آرا و نظريات گوناگون، روشني ذهن و ژرفنگري شهره شد.وي در ميان شاگردان صاحب جواهر به چنان مرتبه‌اي دست يافت که صاحب جواهر بر فراز منبر و درميان صدها شاگرد پژوهشگر فقط به اجتهاد وي و ? شاگرد ديگر خود تصريح کرد. وي پس از تکميل مراتب علمي و گرفتن اجازه اجتهاد در سال ???? به ايران آمد و در تهران ساکن شد..

    + فاطمه نامداري 

    باعرض سلام

    اززحماتي كه براي راه اندازي اين وبلاگ كشيديد ممنونم

    ازاين راه درك مطالب درس اسان ترشده است

     <      1   2